LEVERING OG RETUR AV VARER

 

Selger er firmaet Faltinsen med orgnr: 996687570 - Heretter under navnet Bilhifi

Bilhifi.no er en Norsk nettbutikk og sender kun varer i Norge. - Ved salg blir varene sendt ut til kunde/kjøper/mottaker fra lager i Norge. Alle varer har selvfølgelig Garanti etter Norsk kjøpslov, og alle har åpent kjøp i 14 dager ved handel på nett.

 

 

Frakt og retur

Hos Bilhifi sendes alle varer med Bring, fraktpriser regnes ut ifra hvor i landet du bor, og størrelse og vekt på forsendelsen.  

Servicepakke med postoppkrav vil si at du får en SMS eller E-post ( elektronisk hentelapp ) med ref. nr om at det er kommet pakke til deg på ditt lokale postkontor. Du betaler pakken i skranken på posten når du henter den.

Bilhifi.no sender alle forsendelser som pakker for å sikre trygg behandling, forsikring og full sporing av forsendelsen. Hvis du ikke bruker Hjem på kvelden, må du derfor uansett på postkontoret for å hente pakker.

Hvis en forsendelse inneholder flere kolli, betaler du oppkravsgebyret kun én gang. Hjem på kvelden-leveringer kan betales med BankAxept-kort.

 

Du kan velge mellom forhåndsbetaling enten via nettbank, med VISA eller MASTERCARD, eller å få varen tilsendt i oppkrav. Sistnevnte medfører et ekstra gebyr.

Betaling med kort er trygt og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifiseringskode (CVV2) og kan deretter vente på leveringen. Vi samarbeider tett med VISA og Mastercard for å sørge for en kjapp prosessering av din kortinformasjon og alt foregår i meget sikre former med vår kryptering. Ingen får fysisk se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Vi gjør så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Bilhifi.no så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen to-fem virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.


 

  

Spørsmål

har du andre spørsmål er du velkommen til å ta kontakt på post(at)bilhifi.no, så hjelper vi deg så godt vi kan.


 

 

Support og retur av varer

Trenger du hjelp med en vare, eller av en eller annen grunn ønsker å returnere produkt du har kjøpt hos oss, ta kontakt på support(at)bilhifi.no.

 

 

DU HAR SELVFØLGELIG GARANTI ETTER KJØPSLOVEN OG ÅPENT KJØP I 14 DAGER VED HANDEL OVER INTERNETT.