PERSONVÆRNSÆRKLÆRING

Bilhifi ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

 

Selger er firmaet Faltinsen med orgnr: 996687570 - Heretter under navnet Bilhifi.no/ Bilhifi

Bilhifi.no er en Norsk nettbutikk og sender kun varer i Norge. - Ved salg blir varene sendt ut til kunde/kjøper/mottaker fra lager i Norge. Alle varer har selvfølgelig Garanti etter Norsk kjøpslov, og alle har åpent kjøp i 14 dager ved handel på nett. 

Våre kunder er opptatt av at Bilhifi håndterer personopplysninger på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene. 

 

 

 

Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen. 
Kortnummer oppbevares ikke av Bilhifi utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. 


 

 

 

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du godtatt dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging. 


 

 

 

Bilhifi selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjeparter.