Bilhifi.no/com er eid av Faltinsen som er en aktør i Norge med 2 nettbutikker.  Nettbutikkene selger bil og lys artikler i forskjellige former,  forbrukerelektronikk og beslektet utstyr. Bilhifi har hovedkontor i Stavanger.

 

Alle varer sendes fra lager i Norge.

 

Hva tilbyr vi:

Bilhifi har mye for mange, det meste av våre varer er rettet mot kjøretøy.

 

 

Parkeringssystemer:

Vi leverer kameraer for bruk på anleggsmaskiner, biler, båter, lastebiler, kraner og mye mer. Er du ute etter et kameraoppsett med ett eller flere kamera er det som regel best å ta kontakt for et tilpasset tilbud, da skreddersyr vi en pakke etter hva den skal brukes til. (kontakt info finnes nederst på siden)

 

 

LED 230V :

Vi har LED lys for de aller fleste formål, og i de fleste styrker, der de minste begyner på 10Watt og de kraftigste er 200Watt med en fargetempratur fra 2700K og opp til 7000K,  lysstyrker fra 600 og opp til 10 000 lumen. De fleste av våre 230V LED arbeidslys har IP65 Tetningsgrad, har CE og RoHS
sertifikater, og er laget for utendørs bruk.
De fleste av våre LED arbeidslys leveres med 3 års garanti og med meget gunstige priser. Vi kan også levere LED for innendørs bruk som lager-lamper og lys for bruk i himmling, også disse i LED selvfølgelig. Dersom man er ute etter LED i andre former enn det som vises i nettbutikken anbefaler vi at dere tar kontakt med oss. (kontakt info finnes nederst på siden)

 

LED 9-32V arbeidslys/lyskastere:

Vi leverer LED arbeidslys/lyskastere i de fleste størrelser og styrker, fra de minste på 5 Watt med lysstyrke fra ca 500 Lumen og til de største på 72 Watt med en lysstyrke på ca 6500 Lumen.
Disse lampene leveres med IP-tetningsgrad IP68, flere av disse lampene kan brukes under vann. Strømstyrke fra 9 - 32Volt. Disse LED lampene har mange bruksområder som feks: Trucker, gruvedrift, gravemaskiner, traktorer, landbruk, skogbruk, spesialkjøretøyer, båter, showbiler, OSV, det er bare fantasien som setter grenser.

 

LED markeringslys og strobelys:

Vi kan levere de fleste typer markerings og strobelys i LED, fra de minste typer til å feste i grillen, eller fastmontert i bilen, til større typer som festes med sugekopper i vinduet, eller de største typene som fastmonteres på tak eller under grillen.

 

LED lysbjelker:

Vi kan levere LED lysbjelker i de fleste størrelser, fra de minste på 30cm til de største på 1,5 meter. Disse kan monteres på takrails, fastmonteres i tak eller monteres med magneter. Alle våre lysbjelker leveres med kablet fjernkontroll for betjening fra førerhus. Lysbjelker leveres for bruk på 12V og 24V.

 

LED baklys:

Vi leverer LED baklys for bruk på mindre personbilhengerer og opp til
store annleggshengere, disse kan også brukes på større anleggsmaskiner.

 

Stereo til bil og båt:

Innen bilstereo kan vi tilby det aller aller meste fra vanlige rimelige spillere til store avanserte dobbel DIN spillere, subwoofere fra 6,5" og helt opp til 18", forsterkere og monoblokker i de fleste størrelser og styrker. Tomkasser for høyttalere, komponentsett i aller størrelser og selvfølgelig tilhørende tilbehør som kabler, delefilter, kondensatorer, batterier og mye mye mer. Vi har også
spillere, forsterkere og høyttalere laget for bruk i maritime miljøer.

 

Tilpasset merke:

Vi fører spillere, høyttalerpaneler, dørpanel, og høyttalere som er spesialtilpasset merke og modell, dermed kan man bytte ut det orginale uten å måtte gjøre mye spesialtilpasninger, disse
varene føres til de mest kjente merkene. De fleste spillerene som er tilpasset merke har integrert GPS, USB tilkobling og IPOD tilkobling. Nesten alle disse spillerene vil fungere med orginal leverte
rattkontroller.

 

GPS:

Vi fører GPS’er i alle størrelser, de mest populære GPS’ene er 7" som kan
kobles opp mot for eksempel ryggekamera.

 

Bil underholdning (skjermer, nakkestøtter, DVDspillere, takhengte skjermer OSV):

Vi fører det meste innen bilunderholdning, som takhengte skjermer, vanlige skjermer, skjermer for å henge på nakkestøtte, samt nakkestøtter med innebygget skjerm. Alle disse leveres i mange forkjellige størrelser og typer.
Felles for alle er at disse kan kombineres med en DVD-spiller eller en multimedia spiller for bil.

 

 

Om du som kunde trenger hjelp med valg av varer eller lurer på noe annet
finner dere kontaktinfo under. Vi anbefaler alle som ønsker noe tilpasset etter
behov å ta kontakt via mail da dette gjør det enklere for oss å følge opp og
sørge for at du som kunde får best mulig hjelp.

 

 

E-post:      post@bilhifi.no